İstavrit Pilaki (4-6 Kişilik) tarifi
Malzemeler 
1 kg. İstavrit
1/2 Adet Limon
1/2 Demet Maydanoz
3 Adet Domates
Tuz
6 Yemek Kaşığı Sıvı Yağ
Yemeğin Tarifi   
Balıkları başları kalacak şekilde ayıklayın. Yıkayıp tuzlayın.
Domatesi yıkayın. Kabuğunu soyup küb şeklinde doğrayın.
Maydanozu ayıklayıp kıyın. Sıvı yağda kavurun.Domatesi ekleyip yumuşayana kadar pişirin. Balıkları domatesin üzerine dizin, yarım limonun suyu ve bir çay bardağı su ilave edip tuz koyun. 10-15 dakika pişirip servis yapın.
08 Apr 2014

0 yorum:

Yorum Gönder

:) :)) ;(( :-) =)) ;( ;-( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ $-) (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer
Click to see the code!
To insert emoticon you must added at least one space before the code.

 
Top